HOE WERKT HET

een bestaand ontwerp/licentie

Je wil graag een sterk product op de markt brengen, maar bent zelf niet zo creatief?  Dan is  licentiëren een ideale oplossing.  Dit betekent dat je één van mijn bestaande ontwerpen gaat gebruiken voor jouw project/product.  Na een onderlinge overeenkomst en het betalen van een vast bedrag, is het ontwerp volledig van jouw en gebruiksklaar.

Heb je hier interesse voor, neem gerust vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.


een ontwerp op maat

Heb je graag iets specifieks, een uniek design.  Een design dat volledig aansluit op jouw product?  Dat kan!  Tijdens mijn creatief proces beoog ik het beste ontwerp te creëren dat jouw product uniek maakt.

Waarom kiezen voor een ontwerp op maat?

  • je hebt een uniek ontwerp in handen.
  • het professionele traject tussen de ontwerper en de opdrachtgever zorgt ervoor dat het design met veel zorg en een uitgekiende strategie tot stand is gekomen.
  • een sterk ontwerp resulteert vaak in een sterk product.

Indien je een vraag hebt hoor ik het graag en kijk ik ernaar uit om van jouw wensen iets moois te maken.  Dit kan via het contactformulier.


aankoop producten (detailhandel)

Heb jezelf een leuke (web)shop en zoek je unieke kaartjes/inpakpapier/... om te verkopen? Dan ben je bij Rentte aan het juiste adres! Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om te weten hoe alles in zijn werk gaat.